Loading...
Shiatsu 2018-05-25T22:14:03+00:00

Wat is Shiatsu?

Shiatsu is een vorm van manuele therapie die bestaat uit het geven van druk (met behulp van de duimen, vingers en handpalmen) , rotaties en manipulaties, teneinde een slecht functioneren van de inwendige organen te corrigeren, de gezondheid te bevorderen/handhaven en een groot aantal ziekten te behandelen.

Shiatsu spreekt het zelf genezend vermogen van het lichaam aan en geeft het de mogelijkheid een nieuwe balans te creëren. Het woord Shiatsu betekent letterlijk ‘druk met de vingers’.

Waarom Shiatsu?

Een Shiatsu behandeling werkt bij klachten als hoofdpijn, rugpijn, slapeloosheid, spierpijn, zenuwpijn, spanningen en geestelijke ongemakken. Het mooie is dat je het effect van de behandeling al snel kunt merken. Bijvoorbeeld omdat de spijsvertering verbetert of omdat slaap- en concentratiestoornissen verdwijnen. Ook kun je een Shiatsu massage nemen om lekker te ontspannen en weg te dromen.

Hoe werkt Shiatsu?

Een behandeling wordt liggend of zittend gegeven op een Japanse futon. In tegenstelling tot andere massagevormen wordt het lichaam bij Shiatsu niet ontbloot. Na de eerste shiatsu behandeling wordt er een behandelplan gemaakt. Gemiddeld genomen zijn er 7 tot 8 behandelingen nodig om de klacht weg te nemen.

Tarieven & locatie

Tarieven:
90 euro per behandeling. (1 uur) Eerste behandeling 1,5 uur

 

Waar:

NEEM CONTACT OP VOOR EEN BEHANDELING