FAQ items aan het laden...

 

 

Het  BURN OUT SHIATSU COACHING (BOSC) programma is bedoeld voor mensen die last hebben van stress, depressief of overspannen zijn geraakt.

Heb je te maken met een periode waarin er heel veel gebeurd is? Een samenloop van omstandigheden en wellicht een of meer levensfasen zoals een geboorte, overlijden of verhuizing. Als het op persoonlijke vlak, relatie of op het werk niet goed gaat. Voel jij je overbeladen in je hoofd en ben je tegelijkertijd heel erg moe? Zie je door het bos de bomen niet meer? Wordt het je allemaal te veel en heb je eigenlijk maar behoefte aan één ding en dat is rust, maar krijg je dat niet voor elkaar? Dan is BOSC iets voor jou.

De BOSC is afgestemd op jouw specifieke vraag en jouw situatie: maatwerk dus. Ik hou rekening met je persoonlijke achtergronden, privé- en werkomstandigheden en voorkeuren. Doorgaans is er binnen een à twee maanden duidelijke verbetering van je functioneren merkbaar en kan je er binnen 3 maanden weer bovenop zijn.

Dit programma heeft een doorlooptijd van 3 maanden en bestaat uit:

 • gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • een intake / bespreking
 • 10 individuele sessies (inclusief een drie weg gesprek of rapportage met leidinggevende)
 • tussentijdse voorbereidingsopdrachten.
 • telefonische ondersteuning

De coaching begint met een inventarisatie van je klachten. Die inventarisatie biedt inzicht in het ontstaan van je klachten.

Vervolgens werken we samen aan je herstel.

Programma:

 • 1ste maand 2 sessies per week voor de eerste 2 weken daarna 1 sessie per week.
 • 2de maand 2 sessies om de 2 weken.
 • 3de maand 2 sessies om de 2 weken.

Een sessie duurt 1 à 1,5 uur. Na een sessie geef ik je een opdracht mee en schrijf je een verslag waarin je de belangrijkste inzichten uit de sessie verwerkt. Werkwijzen die ik hanteer zijn psyche-educatie, Shiatsu massage, ademhaling, ontspanningstechnieken en ik leer je om je zelfsturend vermogen te vergroten.

We gaan samen aan jou herstel werken en volgen een route die jou in 6 stappen op een structurele manier biedt wat je nodig hebt, namelijk:

 1. Stoppen van het burn out patroon; het zelf helend vermogen van je lichaam gaat na een paar seconden al werken.
 2. Leren ontspannen, ook in het dagelijks leven.
 3. Energie opbouw: je werkt aan de opbouw van je energie: ook je dagindeling, beweging en sport, slaap gewoonten worden onder de loep genomen.
 1. Voeding advies: we kijken samen naar je voedingspatronen.
 2. Betere zelfsturing: je leert op basis van jouw gedragspatronen welke alternatieven er voor jou zijn, zodat je niet weer in dezelfde valkuilen stapt. Ook komt de werk & privé balans aan de orde: je leert te focussen op de waarden die er voor jou toedoen.
 3. Re-integratie naar werk.

Het resultaat van de Burn Out Shiatsu Coaching is dat jij weer lekker in je vel zit, je blij voelt en weet hoe je stressvolle situaties voortaan het hoofd kan bieden.

Kosten

Dit vraagt om een investering van € 550,00 per maand exclusief 21% btw.

Laat je overtuigen door de BOSC kwaliteit!

Niet-tevreden, geld-terug garantie. Ben je niet tevreden na de eerste maand dan krijg jij je geld terug.

Vrijwel al mijn coachings programma’s worden door de werkgever vergoed. Burn-out wordt als een beroepsziekte gezien en werkgevers zijn vanuit de Wet Verbetering Poortwachter wettelijk aansprakelijk.

Neem de eerste stap en meld je aan voor je eerste gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Aanmelden

  Ja, ik meld me aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Opmerkingen of vragen

  [recaptcha]